top of page

SIGNING 

Van een enkele sticker tot een compleet project. Van ontwerp tot productie. Sign is de alomvattende term voor binnen- en buitenreclame. Print is de term voor grootformaat fullcolour prints. Wij hebben een geavanceerd en ultramodern machinepark. Bovendien hebben we de kennis en ervaring om signing volledig in eigen huis voor je te verzorgen. Daarbij bewaken we je huisstijl en zorgen we dat alle uitingen perfect op elkaar aansluiten. Als bedrijf wil je opvallen. Je wilt gezien worden.

Dat kan op allerlei manieren en met sign & print zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Wij hebben alles in huis om jouw bedrijf in the picture te zetten. Denk aan gevel- en lichtreclame, maar ook aan autobelettering, vlaggen, textielframes en bewegwijzering. We vinden een geschikte oplossing voor elke ruimte, binnen of buiten. Aan de hand van jouw doel, wensen en huisstijl maken we de gaafste producties. Wat kunnen we voor jou maken?

hplatex.jpg

De hoogste printkwaliteit

tot wel 5 meter breed!

FULL COLOUR PRINTING 

Wij leveren full color prints in nagenoeg iedere gewenste vorm en afmeting. Onze duurzame prints zijn geschikt om vrijwel iedere denkbare ondergrond te voorzien van levensechte kleurrijke foto's en afbeeldingen. Voor zowel binnen als buiten. Of dit nu gaat om een full color foto of afbeelding op een doek, op een wand of auto. Als sticker of poster, van formaat luciferdoosje tot formaat stadsbus. Met mooie full color foto of afbeeldingen valt uw boodschap gegarandeerd op.

ZELFKLEVENDE TEKSTEN EN LOGO'S

Ook voor losse zelfklevende letters (plakletters) of teksten bent u bij ons aan het juiste adres. De computergestuurde plotter van Summagraphics snijdt razendsnel in ieder gewenst lettertype, afmeting of kleur. Met losse letters, cijfers, symbolen, tekens, teksten of zelfs afbeeldingen en foto’s kunt u zelf ter plekke uw ondergrond van de gewenste opdruk voorzien. Losse opdruk en full color prints zijn bij ons verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Geschikt voor zowel binnen als voor buiten. Bovendien zijn ze snel leverbaar.

Wij werken uitsluitend met de allerbeste vinylsoorten van o.a.

sclass.PNG
bottom of page